Samenwerking


Welke vorm van samenwerking past bij uw organisatie? Voor de uitvoering van al haar plannen en projecten heeft de Stichting uw hulp heel hard nodig. Bent u als serviceclub op zoek naar een goed doel of wilt u een gezamenlijk evenement organiseren? Of bent u als bedrijf bezig met de invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Misschien zoekt u een goed doel als optie voor het kerstpakket van uw medewerkers? Wilt u niet alleen zakelijk, maar ook maatschappelijk het verschil maken?

Het eenvoudigst is de projecten financieel te ondersteunen. Uw medewerkers kunnen al individueel “Vriend van Java Village” worden voor €5 per maand. Als bedrijf kunt u Vriend worden voor €150 per jaar. Daarvoor plaatsen wij desgewenst uw logo op de website van de Stichting. Ook komen medewerkers van de Stichting graag op uw verzoek bij u langs om uw medewerkers te informeren wat er gedaan is met uw donaties.

Een gezamenlijk evenement of marketinginitiatief organiseren behoort ook tot de mogelijkheden.

De Stichting heeft in het verleden steun ontvangen van diverse organisaties, waaronder Cordaid, Jephcott Charitable Trust, Rotary Leiden, Zonta aan de Leede, de Soroptimistclub Merwekring en de Stichting Anak Belajar.

De Stichting heeft met bedrijven samengewerkt als Borg en Daphne Sieraden, Anat Ratzabi, BR-ND, Janssen Biologics, & Samhoud en a-advies bv.

Ook de International School Rotterdam en de British School in Voorschoten hebben door middel van activiteiten geld ingezameld voor Java Village.

Welke vorm van samenwerking u ook kiest, u draagt altijd bij aan betere omstandigheden voor de meest kansarme bewoners van Cisarua. Voor nadere informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met het bestuur, via info@javavillage.